Dan toch nog een spannende strijd dit seizoen? "Niemand is onoverwinnelijk, ook Mathieu niet"

Redactie
| 0 reacties
Dan toch nog een spannende strijd dit seizoen? "Niemand is onoverwinnelijk, ook Mathieu niet"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor de spanning in de cross is het hopen dat Wout Van Aert het hoofd in Italië helemaal leegmaakt, zodat hij vanaf komend weekend of de komende weken opnieuw concurrentie kan bieden aan Mathieu van der Poel. "Niemand is onoverwinnelijk", aldus ploegleider Niels Albert.

Van Aert trok voor zo'n 10 dagen naar Italië om er te rusten en te trainen. "Het enige wat ik verlang, is dat hij zaterdagmiddag fris van het vliegtuig stapt. Niet alleen fysiek, maar vooral mentaal", zegt Albert in HLN.

"Dat hij honger heeft naar de cross. Dan kan hij zaterdagnamiddag nog een bostraining inlassen om dat crossgevoel terug te krijgen en zondagmorgen met veel goesting naar Gavere afzakken om er van der Poel te bekampen."

Al weet de ploegleider ook dat winnen niet gemakkelijk wordt tegen het fenomeen van der Poel. "Het woord 'winnen' wil ik voorlopig niet uitspreken, maar toch... De hoop is er altijd. Gavere is een wedstrijd die Wout Van Aert ligt. En niemand is onoverwinnelijk. Ook Mathieu niet. Ik blijf er in geloven dat er dit seizoen nog spanning komt", besluit Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties