Ploegleider Niels Albert laat zich uit over prestatie van Wout Van Aert en toekomstige WK-parcours in Bogense

Redactie
| 9 reacties
Ploegleider Niels Albert laat zich uit over prestatie van Wout Van Aert en toekomstige WK-parcours in Bogense

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Niels Albert was een aandachtige toeschouwer in het Deense Bogense. Hij zag zijn renner Wout Van Aert erg nipt een tweede plek uit de brand slepen.

Aan Mathieu van der Poel viel opnieuw weinig te doen. "We hebben een sterke Mathieu van der Poel gezien, net zoals de afgelopen weken", liet Albert na afloop weten. "Ik heb ook wel een weerbare Wout gezien, die twee keer plat reed. Jammer, maar tweede is best oké. Mathieu is momenteel onklopbaar. Hij is klopbaar, maar toch heel moeilijk."

"Hij reed in de laatste halve ronde lek en moest nog wisselen van fiets. Hij moest op 500 meter van de aankomst toch nog een gat van vijf à zes seconden dichtrijden. Je moet er altijd voor blijven knokken, ook voor de tweede plek. Ik ben er zeker van dat Wout dit seizoen nog veel crossen gaat winnen", is Albert zeker bij Play Sports.

WK in Bogense

De ploegleider liet zich ook nog uit over het parcours in Bogense, waar in 2019 het WK plaatsvindt. "Het is een mooie locatie voor een WK te organiseren. Voor hen was het een generale repetitie. Maar ik heb wel een hekel aan bergaf lopen. Dat zou er uit moeten", aldus Albert.

.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties