Niels Albert ziet enkele afwezigen dit seizoen: "Ze staan niet waar ze moeten staan"

Redactie
| 8 reacties
Niels Albert ziet enkele afwezigen dit seizoen: "Ze staan niet waar ze moeten staan"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Wereldbeker in Bogense was eigenlijk een saaie bedoening, toch wat betreft de eerste plaats. Toon Aerts kon enkele ronden lang volgen, maar moest Mathieu van der Poel laten gaan. Gelukkig was er voor Niels Albert een spannende strijd om de tweede plek.

Het was opnieuw Mathieu van der Poel die net als de afgelopen weken domineerde. "Copy-paste in Bogense. Eén man die erbovenuit stak en de rest van het deelnemersveld achter zich aan deed hollen", opent Niels Albert in HLN. "Het verhaal van elke week. Saai en voorspelbaar, maar het is niet anders."

Al was de strijd om de tweede plek wél spannend. "Gelukkig kon het schaarse publiek zich aan dat ijzige Kattegat opwarmen aan het mooie, spannende duel voor de resterende podiumplaatsen tussen Wout en Toon Aerts. Bij het begin van het seizoen werden van der Haar, Sweeck en Aerts genoemd als potentiële onruststokers, jongens die de kloof met Van der Poel en Van Aert konden verkleinen."

Tegen 200 km/u

"Lars loste die verwachting al een paar keer in en ook Toon bewijst dat hij een stap vooruit heeft gezet. Ik mis Sweeck. Michael Vanthourenhout ook. En Kevin Pauwels, in mindere mate. Ze staan niet waar ze moeten staan. Het gaat momenteel met 200 km/u, maar zij trappelen ter plaatse", besluit Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties