Vantornout beseft: "In mijn beste periode kon ik er ook niets aan doen"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 5 reacties
Vantornout beseft: "In mijn beste periode kon ik er ook niets aan doen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het crosseizoen werd vorig seizoen gedomineerd door Van Aert en Van der Poel, dit jaar is het vooral die laatste die met de bloemen gaat lopen. Maar dit weekend is er een kans voor de rest.

Beiden zijn immers afwezig in Hasselt en Mol, ook Van der Haar is er niet bij. Toch zijn er nog een pak renners die niet aan de start komen. "Het moet voor al die renners toch enorm frustrerend zijn dat je door dat superduo nooit voor de zege kan strijden? Grijp dan die kans als ze er niet zijn! Mocht ik in die mannen hun schoenen staan, dan zou ik toch starten dit weekend. Het is hun kans. Corné van Kessel heeft het begrepen: die is ook thuis gebleven, en heeft alles op dit weekend gezet. Slim hoor", aldus Vantornout in Het Nieuwsblad.

Mathieu is de perfecte crosser -Klaas Vantornout

Hij kan ook nog eens voor de zege gaan. “Mocht ik nu in mijn topperiode zitten, dan ging ik die mannen ook niet aangekund hebben. Niemand zelfs. Vooral Mathieu, want Wout is niet zo sterk als vorig jaar. Als hij aankomt heb ik hem nog nooit zo zien hijgen. Maar Mathieu steekt er met kop en schouders bovenuit, dat heb ik nog nooit gezien. Hij is conditioneel de beste en als er toch iemand even fit is, dan wint hij nog op zijn techniek. Hij is de perfecte crosser.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties