Van Aert komt nog eens terug op fietsensoap: "Geen goeie relatie tussen constructeur en team"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Van Aert komt nog eens terug op fietsensoap: "Geen goeie relatie tussen constructeur en team"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De fietsenhistorie die onrust en verdeeldheid zaaide in de ploeg van Wout Van Aert beroerde de voorbije dagen de wielermedia. Op stage in Spanje komt de wereldkampioen er nog een keer op terug.

"Die fietsen zijn natuurlijk een probleem geweest deze zomer. We hebben vooral problemen met kleine dingen die moeten opgelost worden. Het punt is dat er niet echt een goede relatie is tussen de constructeur en het team. Dat is ambetant. Ik vind die slechte relatie erger dan de problemen op zich", aldus Van Aert in Het Laatste Nieuws.

Bij keuze voor een nieuw team hou ik daar rekening mee

-Wout Van Aert

Dat moet opgelost worden. "Ik dring daar al lang op aan. Nick Nuyens weet dat ik graag een paar dingen anders zou zien. Dat zou dan iedereen ten goede komen. Het is ook niet abnormaal dat er problemen zijn. Het team bestaat nog maar een jaar. Maar je moet natuurlijk wel van je fouten leren. En elk jaar beter worden."

"Er zijn niet veel opties voor mij om te doen wat ik graag doe. Er zijn weinig ploegen als de onze, waar je een goed wegprogramma hebt en waar er toch vol ingezet wordt op de cross." Maar al die rompslomp met die fietsen erbij, maakt het lastig om zich enkel op koersen te concentreren. "Daar ga ik in de toekomst zeker rekening mee houden bij de keuze voor een nieuwe ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties