Na topweekend met twee podia: "Ik koers al heel het seizoen goed, maar ja.. Mathieu en Wout zijn er nu eenmaal ook, hè"

Redactie
| 2 reacties
Na topweekend met twee podia: "Ik koers al heel het seizoen goed, maar ja.. Mathieu en Wout zijn er nu eenmaal ook, hè"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Door de afwezigheid van heel wat veldrittoppers was het dit weekend aan enkele andere crossers om op te staan. En met succes. Corné van Kessel won zaterdag in Hasselt en reed ook in Mol naar het podium.

De Nederlander van Telenet Fidea is aan een sterk seizobn bezig. "Ik koers al heel het seizoen goed, maar ja... Mathieu en Wout zijn er nu eenmaal ook, hè", vertelt hij in Het Nieuwsblad. "Dan cross je voor plaats drie, dat is een ander verhaal. Dus als je de kansen krijgt, dan moet je die met beide handen grijpen."

"Ik ging speciaal niet op stage"

Heel wat renners kozen voor een stage in warmere oorden. Van Kessel deed dat niet. "Ik ging speciaal niet op stage. Ik kon hier ook goed trainen en zo hoefde ik de oversteek niet te maken voor dit weekend. Dat temperatuurverschil vergt toch een aanpassing. Het zijn die kleine procentjes die het verschil kunnen maken. Trouwens: het regende op Mallorca."

Telenet Fidea doet het in het algemeen heel goed dit seizoen. "Als team presteren we sterk. Ik zit al sinds mijn eerste jaar als belofte bij Telenet. Ik voel mij hier thuis, spreek zelfs al een beetje jullie taaltje. Ik woon al vijf jaar in Herentals met mijn vriendin Vicky", besluit van Kessel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties