Veldrijden

Mettepenningen duidelijk: "Van der Poel is in alles beter dan Nys"

Mettepenningen duidelijk: "Van der Poel is in alles beter dan Nys"

Dat Marlux-baas Jurgen Mettepenningen niet verlegen is om een straffe uitspraak, wisten we al. Zo moet Sven Nys voor hem onderdoen voor de allesverslindende Mathieu Van der Poel.

Eelijk? We zouden er geld voor over hebben om de beste Nys tegen de beste Van der Poel te zien crossen, maar dat is helaas nog niet mogelijk. Volgens Mettepenningen is het echter duidelijk wie zou winnen.

"Als je ziet hoe Van der Poel er in de eerste ronde tegenaan gaat… Af en toe probeert er toch iemand met hem mee te gaan, maar die zie je vervolgens zo diep wegzakken dat hij vaak niet eens meer op het podium staat", aldus Mettepenningen in Het Nieuwsblad.

Niemand had gedacht dat ze zo snel alles en iedereen zouden wegvegen -Jurgen MettepenningenDeel deze quote:

“Tja. Ik ga al even mee. Ik heb de hoogconjunctuur van Nys meegemaakt. Wel, Van der Poel overtreft hem op alle vlak. Die is zó compleet. Was Van der Poel tien jaar vroeger geboren, jullie zouden veel minder over Nys geschreven hebben.”

De komst van Van der Poel en Van Aert, was nefast voor jongens als Pauwels. “Kevin won in 2011-2012 tien crossen en was nog geen 28. Ik dacht toen ook: Als Nys ermee ophoudt, gaat hij misschien twee, drie jaar kunnen domineren. Dat is een misrekening geweest. Nys was nog niet gestopt en Van Aert en Van der Poel stonden er al. Niemand had gedacht dat ze zo snel alles en iedereen zouden wegvegen.”

Reacties 58 reacties

Gerelateerd nieuws