Hoe zit het met Wout van Aert? "Komend weekend zal hij met veel goesting aan de start staan"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 28 reacties
Hoe zit het met Wout van Aert? "Komend weekend zal hij met veel goesting aan de start staan"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Geen Wout van Aert te bespeuren de voorbije weken en dus hadden Mathieu van der Poel en de crossers van de tweede rij vrij spel. Maar daar komt volgend weekend een einde aan: de wereldkampioen keert immers terug. Niels Albert kijkt alvast uit naar de rentree van zijn pupil.

In zijn column voor 'Het Laatste Nieuws' klinkt het als volgt bij de ploegleider van Crelan-Charles: "Ondertussen begint Wout van Aert - zoals gepland - aan zijn laatste dag stage in Calpe. Morgen komt hij terug, zaterdag en zondag zal hij met veel goesting aan de start staan in respectievelijk Antwerpen en Namen. Eindelijk weer een crossweekend waarin alle grote namen aan de start verschijnen. Ik ben ongetwijfeld niet de enige die ernaar uitkijkt."

De 23-jarige wereldkampioen veldrijden ontsnapte in Spanje alvast aan het stevige winteroffensief van de voorbije dagen. In zijn tijd loste Niels Albert het sneeuwprobleem creatief op: "Als de wegen er toch eens onberijdbaar bij lagen, durfde ik een toertocht van twee, drie uur in de bossen in te lassen. Dat kan gerust op de crossfiets. Eigenlijk is dat best plezant en daarmee doorbreek je de saaiheid van het op de rollen trainen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties