Veldrijden

Beste van DNA Nys: "Hoe heb ik die in mekaar gestoken?" en "Gij zijt toch een kieken"

Beste van DNA Nys: "Hoe heb ik die in mekaar gestoken?" en "Gij zijt toch een kieken"

In DNA Nys, de docusoap over papa Sven en zoon Thibau Nys, was woensdagavond te zien hoe Thibau zijn uitrusting voor een wedstrijd vergat. "We wisten dat dit ooit zou gebeuren", klinkt het.

Paniek tijdens een cross van Thibau, want hij is zijn uitrusting vergeten. "Ik verschiet ervan dat het zo lang geduurd heeft dat dit is voorgevallen", bekent sportief begeleider Benny Van Calster. "We wisten dat dit vroeg of laat eens zou gebeuren. Het is eigenlijk wel lachwekkend, maar geen stress, hé. Het wordt opgelost."

Uiteindelijk was de mama van Melanie (de vriendin van Thibau, red.) de reddende engel die de kleren bracht. "Gij zijt toch een kieken", zegt vriendin Melanie, gevolgd door papa Sven: "Als ze voor hem ook alles niet oplossen, hé..."

Trainingskamp

Thibau mocht ook mee op trainingskamp met de renners van Telenet-Fidea. "Hoe heb ik die in mekaar gestoken? Ik dacht dat ik daar niet zo veel werk van gemaakt had", lachte papa Sven nadat Thibau trots verkondigd had dat hij een hele bocht in de afdaling op zijn achterwiel had gereden. "Maar ik moet er toch energie aan verspeeld hebben."

Reacties 4 reacties

Gerelateerd nieuws