Adrie van der Poel na ophefmakende uitspraak over Van Aert: "Voor mij is de discussie closed, laten we het er niet meer over hebben"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 16778 reacties
Adrie van der Poel na ophefmakende uitspraak over Van Aert: "Voor mij is de discussie closed, laten we het er niet meer over hebben"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De uitspraken van Adrie van der Poel over de formidabele WK-prestatie van Wout van Aert deed de voorbije dagen veel stof opwaaien. De (cross)papa van Mathieu lijkt te beseffen dat hij die uitspraak beter niet had gedaan want vandaag wil hij er niet meer op terugkomen.

"Voor mij is de discussie closed, laten we het er niet meer over hebben. We kijken alleen nog maar vooruit", klonk het kort bij VTM. Is de kous daarmee af?

Opgeblazen

Bart Wellens had er het volgende over te zeggen: "Dergelijke zaken worden dikwijls opgeblazen in een klein wereldje als het veldrijden. Het is heel intens en op een WK wordt alles uitvergroot. Het is gewoon jammer, maar we zijn nu woensdag en laat ons nu vooruitkijken naar Lille op zaterdag. Dat is het slimste en laat ons die insinuaties gewoon achterwege laten want daar is onze sport niet bij gebaat."

De tweevoudige wereldkampioen denkt wel dat Van der Poel een tikje heeft gekregen: "Het zou best wel kunnen dat het 'effe' niet in orde is. Ik heb hem aan de camper in een fractie van een seconde gezien in Valkenburg en hij leek 'not amused'. Misschien heeft hij het mentaal wat moeilijker, maar misschien is niet starten ook gewoon het slimste met het oog op de toekomst."


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties