Nieuwe krachtmeting tussen Van Aert en van der Poel: "Na het WK zal Mathieu zeker lichte revanchegevoelens koesteren"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9975 reacties
Nieuwe krachtmeting tussen Van Aert en van der Poel: "Na het WK zal Mathieu zeker lichte revanchegevoelens koesteren"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Zes dagen het wereldkampioenschap in Valkenburg nemen Mathieu van der Poel en Wout Van Aert het in Lille opnieuw tegen elkaar op. Erwin Vervecken van Golazo blikt vooruit.

De voormalige wereldkampioen verwacht een snelle cross in Lille. "Het zou wel eens de snelste editie van de laatste jaren kunnen worden", klinkt het bij de organisatie. "Lille is sowieso een rappe cross, maar door de vriestemperaturen van de laatste dagen ligt nu ook het zand er heel hard bij. In deze vorm heeft het alles in huis voor een vluchtkoers."

Revanche

Van der Poel moest door ziekte passen voor de Parkcross in Maldegem, maar is er zaterdag normaal bij in Lille. "Na het WK zal hij zeker lichte revanchegevoelens koesteren, maar Wout zal voor eigen volk de zege niet cadeau geven", weet Vervecken.

"De decompressie na een WK heeft hij mogelijk kunnen vermijden door zijn vakantie. Maar ook de andere renners zullen op dit parcours op de loer liggen. In Lille hebben we al vaker een sprint met vier, vijf renners gehad", besluit Vervecken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties