Niels Albert: "Normaal dat Wout met bloed in de keel rond rijdt" en "Hoofd is al bij het voorjaar"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 16189 reacties
Niels Albert: "Normaal dat Wout met bloed in de keel rond rijdt" en "Hoofd is al bij het voorjaar"
Foto: © photonews

Mathieu van der Poel is zoals zo vaak dit seizoen aan een ware demonstratie bezig in Lille. Voor Wout Van Aert, terug na een weekje Spanje, loopt het niet even soepel in zijn Lille.

Na zijn wereldtitel in Valkenburg trok Van Aert met verloofde Sarah enkele dagen naar Spanje. Volgens ploegleider Niels Albert is het niet onlogisch dat het vandaag minder loopt. "Ik denk dat dit normaal is", zei Albert tijdens de uitzending van Sporza. "Wout is een week op vakantie geweest in functie van het voorjaar. Het is normaal dat Wout nu met het bloed in de keel rond rijdt."

Overleven tot de streep

Al blijft het natuurlijk wel de thuiscross van Van Aert in Lille. Toch niet spijtig dat Mathieu van der Poel dan met de zege aan de haal gaat? "Ik denk dat dat het minste van zijn zorgen is. Ik denk dat het nu overleven tot de streep zal zijn. Op het einde van die motor wel aanslaan."

"Morgen (in Hoogstraten, red.) zal het wel beter zijn, maar het is niet dat we nog van die uitslag wakker liggen. Zijn hoofd is nu al bij het voorjaar en je kan je niet op twee dingen concentreren", besluit Albert.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties