Nummer twee Laurens Sweeck vertrekt bij Era-Circus: "Komende weken meer duidelijkheid"

Redactie
| 5545 reacties
Nummer twee Laurens Sweeck vertrekt bij Era-Circus: "Komende weken meer duidelijkheid"
Foto: © photonews

Laurens Sweeck eindigde in de Brico Cross van Hulst op een verdienstelijke tweede plek, na heerser Mathieu van der Poel, die een pluim kreeg van Sweeck. Bovendien had die het ook nog over zijn toekomstplannen.

"Ik heb heel lang achter de feiten aangereden", vertelde Sweeck voor de camera's. "Ik kreeg twee rondes voor het einde dan toch de aansluiting en Michael (Vanthourenhout, red.) in het zicht. Het duurde te lang voor ik er kon bijkomen. Op het einde moest ik gewoon blijven rijden."

"Het is redelijk indrukwekkend en ongezien de laatste jaren. Chapeau voor Mathieu"

Vader Sweeck zei tijdens de uitzending al dat het beste er al af is bij zoon Laurens. "Je moet ook gewoon de benen hebben. Ik was niet slecht, maar mijn start was niet goed. Dan vallen er hier snel gaten. Het was moeilijk om die laatste seconden dicht te rijden. De prestatie van Mathieu? Het is redelijk indrukwekkend en ongezien de laatste jaren. Chapeau voor Mathieu."

Sweeck zijn contract bij Era-Circus loopt op het einde van het seizoen af. "Mijn contract loopt nog tot het einde van het jaar en dan zal ik waarschijnlijk wel verhuizen", aldus Sweeck. "Er zal de komende weken wel meer duidelijkheid over komen en dan zullen we dat wel laten weten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties