Veldrijden

Sven Nys heeft uitstekend nieuws over zijn veldritteam

Sven Nys heeft uitstekend nieuws over zijn veldritteam

De Telenet Fidea Lions van Sven Nys hebben donderdag uitstekend nieuws naar buiten gebracht. De veldritploeg heeft de overeenkomst met fietsenproducent Trek verlengd tot 2020.

Zo zullen onder meer de broertjes Aerts, Lars van der Haar en Corné van Kessel tot 2020 op een Trek-fiets crossen. "Als ploeg zijn wij heel trots om met een bedrijf als Trek te kunnen samenwerken", vertelt teammanager Sven Nys. "Hun filosofie van permanente ontwikkeling van materialen past volledig binnen de visie die wij hebben binnen Telenet Fidea Lions."

"Maar naast goede fietsen levert Trek de Telenet Fidea Lions ook de ideale ondersteuning, wereldwijd. De vlotte samenwerking met trouwe partners als Telenet, Fidea en Trek geeft zowel de teamleiding als de renners rust en de mogelijkheid om zich voor de volle 100% te richten op het komende crossseizoen", aldus de voormalige wereldkampioen. 

"Naast goede fietsen levert Trek de Telenet Fidea Lions ook de ideale ondersteuning"

Ook bij Trek zijn ze tevreden over de vernieuwde samenwerking. "Het mag dan wel zomer zijn, maar wij zitten al volop met het veldrijden in ons hoofd", aldus onze landgenoot Tim Vanderjeugd van Trek. "Trek is erg enthousiast om haar partnership met de Telenet Fidea Lions te verlengen, al voor het nieuwe crossseizoen start."

"Wat de Telenet Fidea Lions voor ons zo speciaal maakt, is dat het een team is in elk mogelijk opzicht en dat ook heeft laten zien door vorige winter met 5 renners in de top 10 van de UCI-ranking te eindigen."

Reacties 4 reacties

Gerelateerd nieuws