Advocaat van Wout Van Aert: "Wat wij inroepen, is geen kattenpis"

Redactie
| 15 reacties
Advocaat van Wout Van Aert: "Wat wij inroepen, is geen kattenpis"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Nick Nuyens liet ondertussen al weten dat hij niet akkoord gaat met de 'dringende reden' voor de contractbreuk van Wout Van Aert. Zijn advocaat Walter Van Steenbrugge is ondertussen zeker van zijn stuk.

Van Steenbrugge denkt nog steeds aan een minnelijke schikking tussen beide partijen. "Wat wij inroepen, is geen kattenpis", vertelt hij in gesprek met HLN. "Hij kan akkoord gaan met de dwingende reden en een schikking treffen. Indien niet, vecht hij het aan. Ik denk dat ze nu nog overleg plegen."

Sniper Cycling gaat niet akkoord en wacht dus af tot de arbeidsrechtbank een uitspraak doet. "Wout is zijn soigneur kwijt, zijn ploegmaat, zijn ploegleider op de weg en zijn ploegleider in het veld. Dan komt er een drom Nederlanders van Roompot neergestreken. Dat is misschien niet genoeg voor contractbreuk. Maar na wat er zich in Geraardsbergen heeft voorgedaan, mocht er echt niet meer getwijfeld worden."

Sponsors

"Dat Nuyens leden van de ploeg onder druk zette om een negatief beeld van Van Aert op te hangen? U drukt dat wel heel zacht uit", aldus Van Steenbrugge, die bovendien ook nog de confrontatie met zijn sponsors moet aangaan. "Hij gaat verantwoording moeten afleggen aan Crelan en Charles. Zondag wordt er een belangrijke wedstrijd gereden, zonder dat hun naam in beeld komt. Dat gaat geen leuk gesprek worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties