Geen fiets...? Dan gaat Wout Van Aert een toertje lopen

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 25 reacties
Geen fiets...? Dan gaat Wout Van Aert een toertje lopen
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert probeert zich na alle commotie van de afgelopen dagen voor te bereiden op de eerste Wereldbeker van het seizoen in het Amerikaanse Waterloo. Donderdag ging hij alvast een toertje lopen op Amerikaanse bodem.

Kopzorgen voor Wout Van Aert nadat hij zijn contract bij Sniper Cycling heeft verbroken. Het huwelijk tussen Van Aert en Nick Nuyens ontaardde in een ware vechtscheiding. Zo liet die laatste mecanicien Kristof Cop (en goede vriend van Van Aert) terugkeren van de States naar België. 

Ondertussen zijn er nog twijfels over welke fiets Van Aert zondagavond (onze tijd) gaat gebruiken in Waterloo. Wellicht wordt het toch een fiets van Stevens, waar hij de voorbije maanden mee reed. 

Looptraining van 6 kilometer

Donderdagochtend was het tijd voor een looptraining voor Van Aert. Hij legde 6 kilometer af in een tijd van 28 minuten. StuBru-prestentator en sportliefhebber Stijn Vlaeminck reageerde alvast: "Geef die jongen een fiets, aub."

Ongewoon is het natuurlijk niet dat een crosser enkele looptrainingen inlegt. Zo is op Strava te zien dat Van Aert vaak wekelijks een toertje loopt. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties