Opsteker na Meulebeke: "Ik ben niet alleen tevreden met het podium, maar ook met het gevoel"

Redactie
| 1 reacties
Opsteker na Meulebeke: "Ik ben niet alleen tevreden met het podium, maar ook met het gevoel"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

In de Wereldbeker van Iowa mocht hij al plaatsnemen op het podium, maar ook in Ronse was dat het geval voor Michael Vanthourenhout (Marlux-Bingoal).

De conditie is dus op peil bij de West-Vlaming. "Ik ben niet alleen tevreden met het podium, maar ook met het gevoel", zei Vanthourenhout na afloop bij VTM. "Het was vandaag één van mijn beste crossen qua gevoel. Het doet deugd om na een dubbel weekend met een goed gevoel naar huis te gaan."

Vanthourenhout probeerde met Van Aert enkele keren te versnellen. "Ik voelde wel dat ik tweede of derde moest rijden omdat het anders zwaar zou zijn. Ik heb geprobeerd om mij vooraan te houden en dat is goed gelukt", zei de crosser van Marlux-Bingoal. 

Beter dan in Meulebeke

"Gisteren was voor mij wat frustrerend om naar huis te gaan. Maar na de cross in Meulebeke lag de focus op vandaag en dat is wel goed gekomen. Het is bij iedereen nog vroeg op het seizoen, dus het zal alleen nog beteren. Ik denk dat we alles weekend per weekend moeten bekijken en dan zien we wel wat dat qua uitslagen geeft", besluit Vanthourenhout. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties