Vorig jaar nog winnaar in Ronse, deze keer 5e: "Eerste dubbele weekend goed verteerd"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 1 reacties
Vorig jaar nog winnaar in Ronse, deze keer 5e: "Eerste dubbele weekend goed verteerd"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Vorig jaar was hij nog de winnaar op de Hotond, maar zondag moest de Nederlander Lars van der Haar genoegen nemen met een 5e plek in de GP Mario De Clercq in Ronse. "Ik miste toch wat frisheid", aldus de renner van Telenet Fidea.

Van der Haar streed met onze landgenoot Gianni Vermeersch voor de vierde en vijfde plek. "Het was een mooie maar lastige wedstrijd", vertelde van der Haar bij zijn team. "Ik heb toch goed afgezien. Ik voelde me vandaag redelijk oké, maar miste wat frisheid. Ik kon goed volgen, maar had het wel moeilijk om zelf tempo te maken."

"Op een gegeven moment maak ik een stomme schuiver en verspeel ik mijn wedstrijd. In de sprint voor plek vier ga ik dan ook nog eens te laat aan. Ik ben blij dat ik dit eerste dubbel weekend goed verteer, al baal ik ervan dat ik niet op het podium sta", aldus een teleurgestelde van der Haar. 

Even goed als vorig jaar

Maar met de conditie zit het best snor volgens de Nederlander van Telenet Fidea. "Ik voel me eigenlijk wel even goed als vorig jaar, toen ik hier won. Het werd mij deze keer niet gegund om aan te vallen. Ik denk dat de concurrentie vandaag te graag zelf wilde winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties