Ook Michael Vanthourenhout is samen met een wielrenster: "Trouwen? Wanneer zouden we dat doen?"

Redactie
| 3 reacties
Ook Michael Vanthourenhout is samen met een wielrenster: "Trouwen? Wanneer zouden we dat doen?"
Foto: © photonews

Eli Iserbyt en Puck Moonen zijn dan misschien wel het bekendste wielerkoppel van ons land, maar ook Michael Vanthourenhout weet wat het is om met een wielrenster samen te zijn. De West-Vlaming is al meer dan 6 jaar samen met Kelly Van den Steen.

"Trouwen? Wanneer zouden we dat moeten doen?", vraagt Van den Steen zich luidop af wanneer de vraag gesteld wordt. "Ik denk er wel aan, hoor. Je ziet iedereen trouwen tegenwoordig", zegt vriend Michael Vanthourenhout. "Maar ik wil dat we het goed doen. Je trouwt tenslotte maar één keer. Allez, dat is toch de bedoeling. Dan wil ik niet zomaar eventjes naar het gemeentehuis gaan. Het mag een groot feest zijn."

En ook aan kinderen wordt gedacht. "Michael is er toch al over bezig. Zijn zus heeft al een kindje en nu wordt ook zijn broer Dieter in april papa", zegt Van den Steen. "Ik denk daar wel over na", pikt Vanthourenhout in. "Ik kan goed met kinderen overweg. Maar zolang zij koerst, kan dat niet. En dat respecteer ik."

Gelukkig zijn

"Ik hoop nog lang te mogen koersen, maar denk toch al meer aan het leven na de koers dan Michael", aldus de renster van Lotto Soudal. "Ik weet niet hoe het zal evolueren, hoelang ik nog een contract zal krijgen. Michael is de grote kostwinner. Als Belgische vrouw verdien je amper op de weg, dat is een probleem. We zien wel wat de toekomst brengt, zolang we maar gelukkig zijn samen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties