19-jarige Brit verrast met 4e plek in Gavere: "Ik hoop dit jaar eens met die grote jongens op het podium te staan"

Redactie
| 4 reacties
19-jarige Brit verrast met 4e plek in Gavere: "Ik hoop dit jaar eens met die grote jongens op het podium te staan"
Foto: © photonews

Dé verrassing van de Superprestige in Asper-Gavere was ongetwijfeld de vierde plek van Tom Pidcock. De Britse tweedejaars belofte finishte na de grote drie en was daar uiteraard tevreden mee.

De ex-renner van Telenet Fidea miste zijn start compleet, maar maakte dat goed door steeds meer op te schuiven in Gavere. Hij werd uiteindelijk knap vierde in een loodzware cross. "Ik heb mijn eigen tempo gereden en raapte de renners één voor één op. Niet slecht", aldus een tevreden Pidcock in Het Nieuwsblad.

De Europese kampioepn - vorige week klopte hij Eli Iserbyt nog in Rosmalen - kende niet de verhoopte start van het veldritseizoen. "Ik ben ziek geweest en moest mij aanpassen bij mijn nieuwe team", zegt hij over zijn overstap naar TP Racing. 

Podium

Pidcock is razend ambitieus. Die 4e plek in Gavere doet alleen maar het beste verhopen voor de toekomst. "Ik hoop dit jaar eens met die grote jongens op het podium te staan. Ik ben nog steeds belofte en wil binnen een paar jaar even goed zijn als die mannen", besluit hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties