Mathieu van der Poel: "Ik verwacht Wout wel een keer, maar die toestand van zijn ploeg zal wel in zijn hoofd spelen"

Redactie
| 20 reacties
Mathieu van der Poel: "Ik verwacht Wout wel een keer, maar die toestand van zijn ploeg zal wel in zijn hoofd spelen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voorlopig is Mathieu van der Poel net als vorig seizoen outstanding en zo goed als onklopbaar. Ook de modder van Gavere bracht daar geen verandering in.

Van der Poel pakte in Gavere zijn 9e overwinning van het seizoen. Die offday op de Koppenberg ligt nu al ver achter ons. Het gevoel van te winnen overheerst opnieuw bij de Europese kampioen. Toon Aerts probeerde zijn wagonnetje aan te pikken, maar moest de rol lossen. Ook Wout Van Aert lukte het niet. 

"Ik verwacht Wout wel een keer", reageerde van der Poel in HLN. "Ik vond hem wel sterk vandaag. Hij was ver achter bij de start. Daarna bleef hij hangen. Ik denk niet dat hij slecht was. Die toestand met zijn ploeg zal wel in zijn hoofd spelen. Maar fysiek lijkt hij me in orde."

Stage in Spanje

De Nederlander zelf blijft nog even doorgaan tot de Wereldbeker van Koksijde (25 november, red.). Daarna gaat 'Matje' drie weken op stage in het Spaanse Benicassim. Daar kan hij de batterijen opladen met het oog op de zware maand december en de kampioenschappen in januari. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties