Corné van Kessel legt uit waarom hij dit seizoen past voor de Superprestige

Redactie
| 0 reacties
Corné van Kessel legt uit waarom hij dit seizoen past voor de Superprestige
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Met de Wereldbeker in Tabor en de DVV-cross in Hamme staan er dit weekend opnieuw twee crossen op de agenda. Corné van Kessel (Telenet Fidea) kijkt er alvast naar uit.

"Zaterdag in Niel beschikte ik opnieuw over goede benen", vertelt de Nederlander in HLN. "Ik was lange tijd in de running voor een topvijfplaats. Jammer genoeg haakte ik op een cruciaal moment in elkaar met Michael Vanthourenhout en kwamen we allebei ten val. Ik verloor daardoor heel wat kostbare tijd en plaatsen. Ik maakte daarna nog heel wat terrein goed, maar meer dan een achtste plaats zat er dan ook niet in."

Zondag kwam van Kessel niet in actie in de modder van Gavere. "Daags nadien stond ik niet aan de start van de vierde manche van de Superprestige in Gavere. Ik heb bewust gekozen om de crossen van de Telenet-Superprestige niet te rijden. Ik wil een heel seizoen constant op niveau blijven fietsen en dan moet je keuzes maken."

Met de camper naar Tabor

Er staan met Tabor en Hamme opnieuw twee crossen voor de deur. "Dit weekend wordt het opnieuw een zware dobber met de Wereldbekermanche in Tabor en daags nadien de DVV verzekeringen cross in Hamme", vervolgt van Kessel.

"Ik had een ticket geboekt bij Ryanair naar Tsjechië, maar deze vlucht werd geannuleerd, zodat de verplaatsing zal moeten gebeuren met de camper. In Tabor heb ik in het verleden al goed gepresteerd. De omloop ligt me daar wel en zeker met de regen van de voorbije dagen. Ik hoop dat ik in beide wedstrijden van pech mag gespaard blijven, zodat ik optimaal mijn kansen kan verdedigen", besluit hij. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties