Zó reageren Sven Nys en Klaas Vantornout op de straffe uitspraken van Roger De Vlaeminck en Albert Van Damme

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 26 reacties
Zó reageren Sven Nys en Klaas Vantornout op de straffe uitspraken van Roger De Vlaeminck en Albert Van Damme
Foto: © photonews

De uitspraken van Roger De Vlaeminck en Albert Van Damme tijdens de Flandriencross zorgden voor heel wat commotie en ophef binnen het veldritpeloton. Zo lachten Sven Nys en Klaas Vantornout al met de uitspraken van de twee Belgische veldritcoryfeeën.

"Mathieu van der Poel rijdt de sport kapot. Ik zou hem op minuten rijden", zei Roger De Vlaeminck. Ook Albert Van Damme deed zijn duit in het zakje: "Toon Aerts wint alleen crossen bij de Chineesjes, het is hier te doen."

'Stop met die afbreuk'

Sven Nys, Klaas Vantornout en Daan Soete lachen met die uitspraken. "Kunnen jullie die heren elke week aan het woord laten? Topentertainment", aldus Nys. "Man, man... En dan nog serieus zijn ook", reageerde ook zijn ex-renner Daan Soete. "Laat de winnaar toch kiezen hoe hij de cross wint. Stop liever met altijd afbreuk te doen aan de rest van het peloton."

Klaas Vantornout, die enkele weken geleden nog liet optekenen dat hij 'peper en zout mist', kon er ook eens goed om lachen. "In mijn 'jonge' jaren reed ik Mathieu op minuten. Oh my god, hilarisch", zei Vantornout. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties