Zdenek Stybar keert eind dit jaar even terug naar het veld, kans voor andere gegadigden in Overijse

Zdenek Stybar keert eind dit jaar even terug naar het veld, kans voor andere gegadigden in Overijse

Eind december mogen we één van de voormalige toppers weer opnieuw verwelkomen in het veldrijden. Drievoudig wereldkampioen Zdenek Stybar gaat immers meerijden in Diegem en mogelijk ook nog in andere crossen. Weliswaar niet in Overijse, waar ook van Aert en van der Poel passen.

Zdenek Stybar draagt het veldrijden duidelijk nog altijd in zijn hart. Daarom zal de inmiddels 32-jarige renner op 30 december op de afspraak zijn in Diegem. Het is goed mogelijk dat dit zelfs niet zijn eerste cross zal zijn. De Tsjech overweegt immers ook om twee dagen eerder al van start te gaan in Loenhout. Een deelname in Baal op 1 januari behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Eén ding is zeker: de Tsjech zal de kleuren van Deceuninck-Quick.Step niet verdedigen in Overijse op 9 januari. Ook Wout van Aert en Mathieu van der Poel zullen daar niet aan de start staan, want zij bereiden dan hun wegseizoen voor op stage. Van der Poel won de laatste drie jaar in Overijse. Dit keer ligt er dus een mooie kans voor anderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties