Kevin Pauwels moest bijna drie jaar wachten op nieuwe zege: "Misschien is dit wel de laatste keer"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Hasselt
| 19 reacties
Kevin Pauwels moest bijna drie jaar wachten op nieuwe zege: "Misschien is dit wel de laatste keer"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De zege van Kevin Pauwels in Hasselt was toch wel een kleine maar aangename verrassing. De crosser van Marlux Bingoal moest 2 jaar en 9 maanden wachten op een nieuwe triomf in het veld.

En dus was de blijdschap bij de introverte Pauwels groot. "Dit had ik niet verwacht", vertelde Pauwels na afloop in het perstentje. "Ik had wel gehoopt om op het podium te staan, maar een zege had ik echt niet verwacht."

"Mijn laatste zege dateert van Oostmalle 2016, vandaar dat ik het al zeker niet verwacht had. En normaal gezien is van Kessel beter dan ik. Wat Jurgen Mettepenningen (teammanager, red.) zei? Ik denk dat iedereen in mijn entourage heel content is. Ik denk dat er ook heel wat fans van mij waren, dus die zullen ook wel tevreden zijn zeker?"

Toekomst

Pauwels kan even genieten van die belangrijke zege. "Misschien is dit de laatste keer, maar hopelijk komt er nog eentje bij", aldus de crosser van Marlux-Bingoal, die ook al eens aan zijn afscheid heeft gedacht. "Misschien heeft de zege wel een invloed op de toekomst van mijn carrière, maar dit gaat zeker niet alles bepalen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties