Mathieu van der Poel licht alvast een tipje van de sluier op: "Ja, ik ga enkele topklassiekers rijden"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Zonhoven
| 1 reacties
Mathieu van der Poel licht alvast een tipje van de sluier op: "Ja, ik ga enkele topklassiekers rijden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Maandag is er een persconferentie van Corendon-Circus waarbij Mathieu van der Poel alle aandacht zal opeisen. Zijn programma voor het klassieke voorjaar in 2019 zal er namelijk worden bekendgemaakt.

Meteen na zijn overwinning in de Superprestige van Zonhoven had van der Poel het er ook over. Al wilde hij al iets, maar nog niet té veel verklappen. "Voor hoeveel WorldTour-wedstrijden ik een wildcard heb? Dat durf ik zelfs niet zeggen", lachte van der Poel.

"Geen idee. Als ik het wist, zou ik het ook zeggen. Maar ik ga zeker een mooi wegprogramma rijden met enkele topklassiekers, dus dat wordt leuk. Nu hebben jullie iets om morgen (maandag, red.) naar uit te kijken", maakt Van der Poel alvast iedereen nieuwsgierig. 

Verloren (of gewonnen?) hockeyfinale

De Europese kampioen veldrijden kreeg bovendien ook nog een vraag over de hockey-finale. België won na shoot-outs met 3-2 van Nederland. "Ik volg het niet echt. Heeft België gewonnen? Een beetje zoals in het voetbal dan", kon er een lach vanaf bij de in Kapellen wonende Nederlander.

"Maar we komen wel terug. Ik kan eigenlijk ook gemeen zijn en supporteren voor wie ik wil. Maar de match moet goed zijn. Dat is het belangrijkste voor mij", hield hij de kerk in het midden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties