Sanne Cant onthoudt vooral het positieve na weekend met wisselend succes

Sanne Cant onthoudt vooral het positieve na weekend met wisselend succes
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het blijft vreemd hoe grote kampioenen in het veldrijden het in bepaalde crossen toch telkens op een bepaalde manier weer lastiger hebben. Neem nu de combinatie Sanne Cant en Namen. Een geslaagd huwelijk zal het wellicht nooit worden. Cant eindigde er zondag buiten de top tien.

De wereldkampioene beleeft wel vaker een moeilijke dag in de Citadelcross. Al kon ze haar resultaat dit keer wel een plaats geven. Door een lekke band in de eerste ronde was het immers een utopie om met een goede uitslag huiswaarts te keren.

Na die lekke band was het schade beperken 

Sanne Cant

Cant komt er nog eens op terug in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Na die lekke band in de eerste ronde was het sowieso schade beperken. Ik heb nog geprobeerd er het beste van te maken en in functie van de Wereldbeker zo dicht mogelijk bij Marianne Vos te eindigen."

Dat lukte niet echt, maar onze landgenote liet het niet aan haar hart komen. Tenslotte had ze een dag eerder in de Waaslandcross al geproefd van de overwinning. "Soit, dit weekend waren er twee winnaars, en ik ben er daar één van."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties