Wout van Aert schept enige mysterie: "Er moet nog iets spannend zijn dit seizoen"

Wout van Aert schept enige mysterie: "Er moet nog iets spannend zijn dit seizoen"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert ziet het stilaan weer zitten. De vorm groeit, in die mate dat hij hoopt om binnenkort van der Poel het vuur aan de schenen te leggen. Maar nog opvallender: de wereldkampioen reed na afloop van de cross niet meteen op de rollen. Een alleenstaand geval of niet?

"Er is een simpele verklaring voor: ik had niet veel zin om op de rollen te rijden en mijn masseur woont hier om de hoek. Hij kan dus meteen aan de slag", beweerde van Aert na de cross in Zolder. In Loenhout gaat hij dus wel weer op de rollen rijden. Of niet? "We zullen zien. Er moet nog iets spannend blijven dit seizoen."

Iedereen kan zien dat ik anders op de fiets zit 

Wout van Aert

Wie weet keert de spanning straks ook weer tijdens de wedstrijd terug. "Iedereen kan wel zien dat ik anders op de fiets zit en krachtig ben. Ik heb het Mathieu vroeger moeilijker kunnen maken. Ik ga ervan uit dat dit er opnieuw zit aan te komen."

Alleen werd van Aert in Namen en Zolder achtervolgd door pech. "Dat is om van te rotten. Op de Sacramentsberg raakte ik de enige steen die daar ligt. Het mag nog niet meezitten in de start. Maar goed, het tij keert wel eens. Ik trek mij op aan het feit dat ik goede benen had."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties