Veldrijden

Wat met outsiders Vanthourenhout en Sweeck? "Ze zullen spijt hebben als ze hun moment laten passeren"

Wat met outsiders Vanthourenhout en Sweeck? "Ze zullen spijt hebben als ze hun moment laten passeren"

Wout van Aert vs Toon Aerts: dat gaat het duel worden op het BK, hoor je de hele tijd. Men zou haast vergeten dat er nog outsiders zijn. Michael Vanthourenhout in de eerste plaats en reken er ook maar Laurens Sweeck bij. Ex-crosser Rob Peeters heeft alvast goede raad voor hen.

Peeters was zelf één keer derde en één keer tweede op een BK. "In Oostmalle, Mol en Erpe-Mere had ik zelfs de benen om te winnen, maar stond ik niet eens op het podium. Op het moment zelf was ik daar rap overheen. Vandaag vind ik het gemiste kansen", oordeelt de man die tegenwoordig als schilder werkt in HLN.

NIET GEFRUSTREERD

Hij wenst de outsiders van dit jaar een winnaarsmentaliteit. "Ik was te weinig teleurgesteld om winnaar te zijn. Herken ik dat bij Sweeck en Vanthourenhout? Ze lijken niet gefrustreerd. Ik wil ze waarschuwen dat ze niet te snel content mogen zijn."

Anderzijds heeft het ook weinig zin als ze zich anders gaan voordoen dan ze zijn. "Als ze zichzelf helemaal opnaaien wordt het misschien niet beter, maar ze moeten wel klaar zijn voor de dag dat hun kans komt. Dan moeten ze klaar zijn om toe te slaan. Ze zullen altijd spijt hebben als ze hun moment laten passeren."

Reacties 0 reacties

Gerelateerd nieuws

Er zijn nog geen reacties geplaatst.