Moeder Isabelle Nijs in 'DNA Nys': "Jammer dat Thibau meer met Sven belt dan met mij"

Redactie
| 28 reacties
Moeder Isabelle Nijs in 'DNA Nys': "Jammer dat Thibau meer met Sven belt dan met mij"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Woensdag was op Eén de eerste aflevering van het tweede seizoen van 'DNA Nys' te zien, waarbij de carrière van Thibau en zijn leven buiten het veldrijden gevolgd wordt. In één van de passages vindt moeder Isabelle Nijs het spijtig dat Thibau niet wat vaker met haar belt.

Fietsen zit letterlijk in het DNA van de familie Nys en dus is de jonge Thibau meer geneigd om het met papa Sven over fietsen te hebben. "Als Thibau met Sven weg is, zoekt Thibau weinig contact met mij", vertelt Isabelle. "Dan komt het meestal wel van mijn kant. Maar ik voel dat Thibau met Sven wel contact zoekt als hij weg is met mij. Dan gaat het natuurlijk wel altijd over het fietsen."

'Thibau is Thibau'

"Ik vind het soms jammer dat ik geen zoon heb die alles komt zeggen tegen mij. Dat is nu zo. Maar ik leg me daarbij neer. Thibau is Thibau. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid en karakter. Het is aan mij om daar de juiste manier mee om te gaan."

Melanie, de vriendin van Thibau, reageert gelukkig wel altijd op de berichten. "Die gsm plakt aan zijn handen, maar als ik Thibau bel of een bericht stuur, heeft hij het niet gezien. Dat is heel raar", knipoogt de mama van Thibau nog. "Ik heb hem gezegd dat we zijn gsm eens moeten laten controleren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties