Niet alle veldrijders hebben prima geheugen: "Beste raad die Sven Nys me gaf? Die herinner ik me niet"

Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Middelkerke
| 12 reacties
Niet alle veldrijders hebben prima geheugen: "Beste raad die Sven Nys me gaf? Die herinner ik me niet"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sven Nys geniet in het veldritwereldje natuurlijk nog altijd een enorme status, maar heeft niet bij iedereen een onuitwisbare indruk nagelaten. Vroeger had hij Pidcock in de ploeg en toen de Brit gevraagd werd naar het beste advies dat hij ooit van Nys kreeg, kwam die niet meer uit zijn woorden.

De Brit werd niet alleen wereldkampioen bij de junioren, maar was ook de beste in zijn categorie in de Superprestige. Vandaar dat hij tijdens de slotshow naar het podium werd geroepen. Daar gaf hij alvast een memorabel interview.

"Wat de beste raad is die Sven Nys me ooit gaf? Die... herinner ik mij niet meer", stamelde Pidcock. "Wat dan het slechtste advies is dat hij me gaf? Neen, ik herinner het mij gewoon niet meer." Dat moeten nogal gesprekken geweest zijn.

Waar het gaat eindigen? Bij mijn pensioen 

Thomas Pidcock

Het zijn natuurlijk de sportieve prestaties van dit moment die tellen en daar wist de nuchtere Pidcock wel iets over te zeggen. "Waar dat gaat eindigen voor mij? Bij mijn pensioen." Kortom: naar wie de prijs voor de gevatte antwoorden gaat, is al bekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties