Sanne Cant en haar collega's hebben beloning voor sterke Superprestige al te pakken

Sanne Cant en haar collega's hebben beloning voor sterke Superprestige al te pakken

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Na afloop van de Superprestige stonden de eindwinnaressen uiteraard te pronken. De Nederlandse Alvarado won bij de U23, Sanne Cant bij de dames elite. Zij hebben hun prijs inmiddels ook al mogen ontvangen tijdens de slotshow van de Superprestige.

Na afloop van de wedstrijd in Middelkerke staat naar goede gewoonte nog de slotshow op het programma. De dames elite was de eerste categorie die aan de beurt was. De top drie werd dan ook naar voren geroepen: Sanne Cant, Annemarie Worst en Denise Betsema.

GRAPPIGE BETSEMA

Dat ze goede vriendinnen zijn, maar nog niet met mekaar op vakantie gingen. Dat konden de drie wel kwijt. En Betsema gaf toe dat ze nog vaak herinnerd wordt aan het feit dat ze na een cross haar echtgenoot in een interview eens 'a good cock' noemde. Ze benadrukte nog eens dat ze bedoelde dat hij een goede kok is.

Alle gekheid op een stokje verdienden deze rensters uiteraard vooral om gewaardeerd te worden voor hun prestaties in de Superprestige. Sanne Cant mocht een cheque van 10 000 euro naar huis nemen. Worst hield er 5 000 euro aan over. Betsema kreeg als derde in de stand 2 500 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties