Michael Vanthourenhout (Marlux-Bingoal) ziet sterke prestaties beloond worden

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 14 reacties
Michael Vanthourenhout (Marlux-Bingoal) ziet sterke prestaties beloond worden
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het contract van Michael Vanthourenhout, dat nog tot eind 2021 liep, is opengebroken door Jurgen Mettepenningen. De West-Vlaming ligt nu tot eind 2023 onder contract bij Marlux-Bingoal.

De 25-jarige Vanthourenhout heeft er een regelmtig seizoen opzitten met onder meer 13 podiumplaatsen. De zilvere plak van het WK in Valkenburg 2018 heeft een nieuwe stap vooruit gezet en zag die prestaties ook beloond worden met een contractverlenging. Vanthourenhout ligt nu tot eind 2023 onder contract bij Marlux-Bingoal. 

Langetermijnvisie

Teammanager Jurgen Mettepenningen is een tevreden man. "Ook dit toont de langetermijnvisie die in onze ploeg heerst. We geloven voluit in Michael en willen hem de komende jaren verder laten ontwikkelen in ons midden. Hij heeft een zeer goed seizoen achter de rug en deze opwaardering toont ons geloof dat hij in de toekomst alleen maar verder zal groeien."

Ook Vanthourenhout zelf is in de wolken. "Ik ben erg blij met dit nieuwe contract", zegt hij bij zijn team. "Ik voel me zeer goed in deze ploeg, ik voel veel waardering en respect voor mijn prestaties, en dus heb ik er zelfs niet aan gedacht om van ploeg te veranderen", is Vanthourenhout duidelijk. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties