Campenaerts en zijn nieuwe werkgever maken van de Spelen een hoofddoel

Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 2 reacties
Campenaerts en zijn nieuwe werkgever maken van de Spelen een hoofddoel
Foto: © photonews

Volgend jaar koerst Victor Campenaerts niet langer in de uitrusting van Lotto Soudal. Hij zal tot 2022 rijden voor het Japanse NTT.

In 2020, het jaar van de Olympische Spelen in Tokio, begint de contracttermijn van Victor Campenaerts bij Team NTT, een wielerformatie met een Japans telecombedrijf als hoofdsponsor.

Voor hen zijn de Spelen van cruciaal belang. "Ze betalen 500 miljoen euro voor de Spelen. Ze willen dan ook dat ik in de best mogelijke omstandigheden aan de start kom. Als ik daarvoor vijf maanden op een berg in Bolivia moet gaan zitten, waarom niet", aldus de houder van het werelduurrecord bij Het Laatste Nieuws.

Het geloof in Campenaerts is groot bij zijn nieuwe werkgever, want hij kreeg een contract van drie jaar. "Ik moet een nieuwe structuur opbouwen. Daarom moet ik, als ik er de vruchten van wil plukken, zo lang mogelijk blijven. Voor een eventuele Olympische of wereldtitel zijn we mooie bonussen overeengekomen", besloot de renner die nog tot 31 december voor Lotto Soudal rijdt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties