Dylan Teuns is er na ongeluk met de tractor bij: "Geen klassement, ik wil een rit winnen"

Arjen T'Sjoen
| 0 reacties
Dylan Teuns is er na ongeluk met de tractor bij: "Geen klassement, ik wil een rit winnen"
Foto: © photonews

In de Ronde van Frankrijk pakte Dylan Teuns uit met een bijzonder knappe zege op La Planche des Belles Filles. De Belg keerde nadien terug naar huis met als hoop om uit te pakken in de Clasica San Sebastian, maar een stom ongeluk gooide roet in het eten.

Het was dan ook helemaal niet ondenkbaar dat Dylan Teuns niet aan de start had gestaan: "Het was een stom accident. Helemaal niet van mijn gras af te rijden zoals bepaalde mensen op sociale media beweerden. Om de een of andere reden brak de trailer van de tractor en kantelde hij. Ik heb mijn voorhoofd dan hard tegen de binnenkleding van de tractor gestoten."

Door dat ongeluk was hij er niet bij in de Clasica San Sebastian: "Ik zag Remco Evenepoel toch wat met pijn in het hart winnen. Ik kwam goed uit de Tour en had het gevoel mee te kunnen strijden", reageerde hij bij Het Nieuwsblad.

"Colombianen moeten maar voor een klassement gaan"

In de Ronde van Spanje heeft Dylan Teuns een duidelijk doel: "Ik ga niet voor een klassement, laat dat maar aan de Colombianen over. Er zijn enkele steile aankomsten die mij liggen en daar wil ik graag winnen. Ik hoop dat ik een mooi resultaat kan rijden om Bjorg Lambrecht te eren, ik zal het overlijden een plaats proberen te geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties