Na Tony Martin trekt Katusha ook de wereldkampioen tijdrijden bij de beloften aan

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Na Tony Martin trekt Katusha ook de wereldkampioen tijdrijden bij de beloften aan

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Katusha zit zeker niet stil op de transfermarkt. Vorig week nog raakte bekend dat Tony Martin voor de Russische formatie gaat fietsen, maar ook de wereldkampioen tijdrijden bij de beloften trekt naar Katusha.

Mads Würtz Schmidt heeft een contract van twee seizoenen getekend bij Katusha. "Dit is een droom die uitkomt", aldus de Deen. "Het was goed om nog niet meteen een contract te tekenen na mijn wereldtitel, maar nog een jaar te wachten. Katusha komt op het juiste moment en is de juiste ploeg voor mij."

Trots

Würtz Schmidt had duidelijk meteen een goed gevoel bij de ploeg. "Het voelde meteen goed aan en ik ben trots dat ik deel zal uitmaken van één van de beste WorldTour-teams", zegt Würtz Schmidt. "Michael Morkov (een landgenoot, red.) vertelde me al over de goede sfeer. Ik zal me hier meteen thuisvoelen, heeft hij gezegd."

En ook teammanager Viatcheslav Ekimov is blij met de komst van de Deen. "We zijn heel blij dat Mads naar onze ploeg komt, maar er zullen weldra nog aanwinsten voorgesteld worden. We geloven in Mads en hij heeft getoond dat hij tot veel in staat is", zegt de voormalige ploegmaat van Lance Armstrong.

Mads Würtz Schmidt op zijn tijdritfiets
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties