Toon Aerts kijkt al uit naar Luxemburg: "Misschien kunnen Wout en ik samen iets doen op het WK"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 8 reacties
Toon Aerts kijkt al uit naar Luxemburg: "Misschien kunnen Wout en ik samen iets doen op het WK"

Een sterke Toon Aerts reed na zijn mindere dag op het BK in Otegem naar de derde plek, ondanks een valpartij in de voorlaatste ronde. Zo heeft de jonge crosser toch een beetje zijn revanche beet.

"In de voorlaatste ronde viel ik nog ergens in een gladde bocht", deed Aerts zijn verhaal voor de camera's. "Ik voelde het wat aankomen. Ik schoof uit en reed vol op de tweede. Mijn knie ligt een beetje open, maar dat zijn we als crosser gewoon."

Aerts werd zondag vijfde op het BK en had er heel wat meer van verwacht. "Gisteren was een teleurstelling voor mij. Ik was niet naar daar gekomen voor een vijfde plek. Ik wilde op het podium staan. Maar ik ga er alles aan doen om dat in het volgende kampioenschap goed te maken", is de Europese kampioen ambitieus.

WK in Luxemburg

Nu is het voor Aerts met argusogen uitkijken naar het WK in Luxemburg. "Ik denk niet dat Wout op het WK een snipperdag zal nemen. Misschien kunnen we dan samen iets doen. Ik moet Wout toch het respect geven dat hij mij op het EK gegeven heeft. Op het WK zal ik misschien iets terugdoen", besluit Aerts met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties