Redactie

Al meer dan 10 jaar houdt Wielerkrant.be u op de hoogte van het belangrijkste wielernieuws in binnen-en buitenland.
Eén van de freelance redacteurs die voor Wielerkrant.be werkt, gaat ter plekke om u van de beste verslaggeving en interviews te voorzien bij de grote Vlaamse en Waalse wielerklassiekers op de weg en bij de veldritten doorheen Vlaanderen die de grote namen uit de cyclocross kunnen strikken.
Bij de wegwedstrijden zult u in de loop van de dag reeds interviews terug kunnen vinden op Wielerkrant.be, zodat u weet wat er in het hoofd van de grootste protagonisten speelde voor het vertrek.

Wielerkrant.be volgt uiteraard ook alle andere wielerwedstrijden die wereldwijd worden afgewerkt.
Het algemene nieuws dat op Wielerkrant.be terug te vinden is, halen we via de sociale media en websites van de verschillende wielerploegen, maar is ook te danken aan het netwerk met persverantwoordelijken bij de ploegen. Waardoor we het grootste nieuws snel kunnen brengen.

Analyses en opiniestukken

Naast de algemene nieuwsberichten, interviews en verslagen van wedstrijden kunt u op Wielerkrant.be ook terecht voor persconferenties die op de voet gevolgd worden door onze journalisten en voor de analyses en opiniestukken die ze met hun scherpe pen neerschrijven.

Wielerkrant.be doet beroep op freelance journalisten die al jaren in het vak meedraaien en dus veel ervaring hebben en geeft ook nieuw en jong talent de kans om zich volledig te ontplooien tot een volwaardig journalist.

Coördinatie en Commerciële verantwoordelijke

Manuel Gonzalez Oubina - secretariaat@voetbalkrant.com

Techniek

Bart Vandenbussche - bart@voetbalkrant.com

Redactie wielerkrant

Andere