Puck en co.: heel wat nieuwkomers bij Lotto-Soudal Ladies
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Puck en co.: heel wat nieuwkomers bij Lotto-Soudal Ladies
Foto: © photonews

Lotto-Soudal zet nog steeds vol in op het vrouwenwielrennen en dat doet het Belgische team ook volgend seizoen. Er komen heel wat mooie namen het team vervoegen.

Zo valt onder meer Kelly Van den Steen op, de renster komt over van Sport Vlaanderen en mocht dit seizoen het WK in Bergen betwisten. Daar kwam ze echter ten val.

Ploegmanager Danny Schoonbaert is tevreden: "We hebben een team vol jonge, ambitieuze rensters volgend jaar. Individueel zijn het allemaal toppers (in wording), maar ze reden tot hiertoe voor verschillende ploegen."

Ploeg in de breedte versterkt

"Als we die krachten samenbrengen, gaan we zeker meerdere pionnen kunnen uitspelen in de finales en daar is het toch allemaal om te doen: het spel meespelen. Ons hoofddoel was om de ploeg voor 2018 in de breedte te versterken en daar zijn we volgens mij in geslaagd."

Team Lotto-Soudal voor 2018: Isabelle Beckers, Alana Castrique, Demi de Jong, Valerie Demey, Annelies Dom, Annabelle Dréville, Chantal Hoffmann, Lotte Kopecky, Puck Moonen, Julie Van De Velde, Kelly Van den Steen, Marjolein van ’t Geloof en Fenna Vanhoutte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5021 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties