Boonen plant terugkeer bij Quick-Step Floors

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 15 reacties
Boonen plant terugkeer bij Quick-Step Floors

Toen Tom Boonen het na het voorjaar voor bekeken hield als profrenner, stortte hij zich aanvankelijk vooral op het autoracen, al gaf hij commentaar bij een paar wielerwedstrijden. Nu begint het weer te kriebelen.

Boonen wil immers opnieuw iets in het wielrennen doen. "Ik ben in vergevorderde onderhandelingen met de ploeg (Quick-Step Floors) om voor hen iets te gaan doen. We zien wel hoe dat uitdraait", aldus Boonen op zijn boekvoorstelling aan Sporza.

Toch zal het geen rol als ploegleider of manager worden. "Ik wil graag iets doen binnen de ploeg, een vast aantal dagen per jaar wil ik daar niet op kleven. Materiaal testen, een paar mailtjes sturen naar de ingenieurs en een PR-functie vertolken rond de klassiekers, maar ploegleider of manager zal ik niet worden."

Ik was geen vragende partij, maar wil wel dingen blijven testen

"Ik was geen vragende partij om iets voor de ploeg te doen. Ik ben niet op zoek naar een job. Ik wil gewoon graag in de toekomst voor hen dingen blijven testen als zij dat vragen, maar één en ander moet nog gefinetuned worden. Dat zal wel in orde komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties