Vervaeke na teleurstellend 2017: "Heel graag in dienst van Dumoulin"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Vervaeke na teleurstellend 2017: "Heel graag in dienst van Dumoulin"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Voor Louis Vervaeke was 2017 een jaar om snel te vergeten. Hij startte goed en eindigde goed, maar in het belangrijkste deel van het seizoen gaf hij niet thuis. Bij Sunweb wil hij dat achter zich laten.

"Goed begonnen aan het seizoen en goed geëindigd, maar tussenin was het niet goed", aldus de 24-jarige Vervaeke in Het Laatste Nieuws. "Dat ik in die rittenkoers in China deftig presteerde was goed voor mijn moreel. Daar kan ik verder op bouwen richting 2018. Weliswaar bij een andere ploeg."

Bij Sunweb zal hij één van de beste renners van dit moment mogen bijstaan. "Ik zal heel graag in dienst van Tom Dumoulin rijden", benadrukt Vervaeke. "Hoe mijn programma er zal uitzien weet ik nog niet."

Ik mag vermoedelijk zelf ook mijn kans gaan, in de kleinere rittenkoersen

"Naar Tour Down Under moet ik niet. Ik vermoed dat ik pas half februari tijdens de Ronde van de Algarve in competitie zal komen. In functie van de Ardennenklassiekers. Trouwens, mijn nieuwe ploeg beschikt niet alleen over Tom Dumoulin. Ook Wilco Kelderman kan in Giro of Vuelta podium rijden. Vermoedelijk zal ik ook zelf wel eens mijn kans mogen gaan. Maar dan eerder in kleinere rittenkoersen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties