Eli Iserbyt knoopt aan met zege: "Na Heusden-Zolder was ik erg ontgoocheld"

Redactie
| 2 reacties
Eli Iserbyt knoopt aan met zege: "Na Heusden-Zolder was ik erg ontgoocheld"
Foto: © photonews

Eli Iserbyt domineerde de Azencross in Loenhout bij de beloften. De West-Vlaming van Marlux-Napoleon Games gaf de tegenstand weinig kans en bleef Tom Pidcock en Yannick Peeters voor.

Eens de motor op gang kwam, viel er weinig te doen aan Iserbyt. "Mijn start was niet goed", zei Iserbyt na afloop. "Ik raakte een beetje ingesloten, maar gelukkig bleef alles een beetje samen. Toen er twee renners van Telenet Fidea Lions wegreden, heb ik besloten om meteen het gat dicht te rijden."

"Die wedstrijden van de DVV Trofee liggen me wel"

"Op de technische stroken, de beekjes en de balkjes, was Pidcock vandaag in het voordeel, maar de rest van het parcours was in mijn voordeel. Zeker in de diepe modder aan de brug en de materiaalpost. Daar heb ik vandaag het verschil kunnen maken", vervolgt hij bij Sport.be.

Voor Iserbyt is het zijn 5e zege op 6 wedstrijden in de DVV Verzekeringen Trofee. "Na Heusden-Zolder was ik wat ontgoocheld, maar ik ben blij dat ik dat vandaag heb kunnen rechtzetten. Die wedstrijden van de DVV Trofee liggen me wel", besluit de Europese kampioen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties