Overtuigende zege van Sanne Cant én toch: "Vechten tegen mezelf en het slechte gevoel"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Overtuigende zege van Sanne Cant én toch: "Vechten tegen mezelf en het slechte gevoel"
Foto: © photonews

Mooie dag voor Sanne Cant. Voor de wedstrijd werd bekend dat ze haar contract bij IKO-Beobank verlengd had, maar ze pakte ook de zege in de Azencross van Loenhout. Al was het gevoel zeker niet goed.

"Mijn benen voelden niet zo goed aan", bekende Sanne Cant voor de camera van Sporza. "Het was ook niet de bedoeling om zo vroeg weg te rijden. Ik wilde de koers ondergaan, maar plots had ik toch een gaatje. En dan kon ik natuurlijk ook niet wachten. Het was nog een hevige strijd, want zes seconden is niet veel. Het was vechten tegen mezelf en het slechte gevoel, maar gelukkig kon ik het volhouden."

'Rijd hier echt graag'

Er lag veel modder in Loenhout. "Het is op zich een technisch parcours en daar kon ik mijn voordeel uithalen. Maar het was wel plezant, ik rijd hier echt graag. Het publiek is hier altijd zeer uitbundig", vervolgde de renster van IKO-Beobank.

Voor de wereldkampioene was het haar vierde zege op rij in de DVV-Trofee. "Dat is toch wel al bij enkele wedstrijden het geval. Op zich wel plezant als je dat op televisie op beeld ziet staan", lachte ze nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties