Tim Wellens grapt na ploegentijdrit: "Dat was toch een handicap"

Redactie
| 0 reacties
Tim Wellens grapt na ploegentijdrit: "Dat was toch een handicap"
Foto: © photonews

In de Dauphiné verraste Lotto Soudal nog in de ploegentijdrit met een knappe derde plek. In Zwitserland zat een evenaring er niet in. "Maar zo kwaad deden we het niet", aldus Tim Wellens.

Voor de wedstrijd werd al duidelijk dat Lotto Soudal de befaamde waspoederbolletjes niet mocht gebruiken. "Tuurlijk motiveerde de prestatie van Tiesj, Thomas en co. ons", vertelde Wellens in HLN. "Maar anderzijds betekende het feit dat we onze befaamde ‘Speed Gel’ niet mochten gebruiken toch een kleine handicap. We hebben de gel niet bij, dus hadden we er sowieso niet mee kunnen rijden."

"Ach, ik vond dat het we al bij al niet zo kwaad deden. Een goeie halve minuut toegeven op Quick.Step Floors: valt mee", aldus de Truienaar. 

Klassement

Wellens hoopt zondag op een sprint voor Greipel, daarna hoopt hij zelf zijn kansen te grijpen. "Mijn momenten komen nog wel. Stiekem droom ik van een mooi klassement. Maar ik wil het ook niet té luid uitschreeuwen, want in het verleden heeft zich dat al een paar keer tegen mij gekeerd. In Parijs-Nice lukte het dan weer wel, maar die rittenkoers was toch iets minder lastig. Vandaar mijn terughoudendheid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties