Appreciatie voor het respect van Van Avermaet en co: "Maar hun geduld is natuurlijk niet eeuwig"
Redactie
| 1 reacties

Jim Ochowicz apprecieert dat Greg Van Avermaet nog steeds op hem wil wachten

Appreciatie voor het respect van Van Avermaet en co: "Maar hun geduld is natuurlijk niet eeuwig"

Ondanks dat de zogenaamde deadline voor het vinden van een nieuwe sponsor al een tijdje verstreken is, blijven de BMC-renners Jim Ochowicz tijd geven. Ook Greg Van Avermaet toont (voorlopig) geduld.

Niet helemaal onlogisch, gezien het feit dat Van Avermaet al sinds 2011 bij de ploeg aan de slag is. Ondanks de interesse van onder meer Bahrain Merida blijft Van Avermaet wachten, uit respect. "Dat doet deugd", zegt teammanager Jim Ochowicz in HLN.

"Ik heb de indruk dat alle renners ons blijven steunen. Daar ben ik trots op. Hun situatie is vervelend, maar nu ook weer niet verschrikkelijk. Tell me: wie van de acht renners hier aanwezig riskeert volgend jaar niet meer te koersen? None of them. Niet één."

'Geduld niet eeuwig'

"Allemaal hebben ze andere, aantrekkelijke voorstellen op zak. Maar oké, hun geduld is ook niet eeuwig. Misschien hebben sommigen de knoop al doorgehakt. I don't know", besluit Ochowicz. Van wie het zo goed als zeker is dat hij al vertrekt, is hardrijder Rohan Dennis. Hij zou helemaal rond zijn met Bahrain Merida. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties