Familie van overleden Michael Goolaerts doet emotionele oproep om waardevol voorwerp terug te vinden

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 25 reacties
Familie van overleden Michael Goolaerts doet emotionele oproep om waardevol voorwerp terug te vinden
Foto: © photonews

Op 8 april overleed Michael Goolaerts aan de gevolgen van een hartaanval tijdens Parijs-Roubaix. Zijn familie doet echter een oproep omdat de bril van 'Goolie' nooit teruggevonden werd.

Broer Kristof Goolaerts wil graag de bril van zijn overleden broer in bezit hebben. Daarom doet hij een oproep op sociale media. "Op 8 april is mijn broer Michael Goolaerts gevallen en daarna overleden tijdens de wielerwedstrijd Parijs-Roubaix ten gevolge van een hartstilstand", klinkt het. 

"Op het moment van zijn val droeg hij een zonnebril van het merk '100%'. Helaas hebben we deze achteraf niet kunnen terugvinden. Als er iemand deze bril gevonden en meegenomen heeft, of iemand deze heeft zien oprapen, is het dan mogelijk om mij dit te melden? Wij zouden deze graag terug hebben."

Emotionele waarde

De familie Goolaerts hecht veel waarde aan de zonnebril. "De bril heeft een enorme emotionele waarde voor ons. Dit was zijn lievelingsbril en heeft hij ook van mij als verjaardagscadeau gekregen. Bedankt voor het delen. Ik zal de vinder eeuwig dankbaar zijn!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties