Water tussen Lotto Soudal en André Greipel steeds dieper: "Hij liegt"
Redactie
| 4 reacties

Relatie tussen Lotto Soudal-CEO Paul De Geyter en André Greipel steeds troebeler

Water tussen Lotto Soudal en André Greipel steeds dieper: "Hij liegt"

Het ziet er voorlopig niet naar uit dat André Greipel ook volgend seizoen bij Lotto Soudal zal rijden. Het water tussen beide partijen lijkt steeds dieper te zijn. Dat meldt Cyclingnews.

In de lente zaten Greipel en De Geyter een eerste keer samen om de toekomst te bespreken. De Duitser is namelijk einde contract bij de Belgische WorldTour-ploeg. De Geyter zou naar eigen zeggen geen voorstel hebben gedaan aan Greipel, maar dat weerlegt de 'Gorilla' nu. 

Volgens Greipel werd er een contract van twee seizoenen aangeboden. "Ik heb onderhandeld met de ploeg en een aanbod gekregen, maar daar was ik niet blij mee. Het was een oneerlijk voorstel", klinkt het. 

"Ik heb een voorstel gekregen, dat is alles wat ik kan zeggen"

De Geyter vertelde eerder nochtans dat er geen contractvoorstel was. "Hij zegt dat er geen voorstel is? Dan liegt hij. Ik hoop dat hij vrijdag komt (naar de Ronde van Zwitserland, red.). Ik ben toch wel verrast dat De Geyter dat zegt. Ik heb een voorstel gekregen, dat is alles wat ik kan zeggen", aldus Greipel.

Lotto Soudal hengelt ondertussen naar de diensten van de Australiër Caleb Ewan, die momenteel uitkomt voor Mitchelton-Scott. Greipel zou daardoor dalen in de pikorde en eventueel locomotief worden, maar daar heeft de Duitser geen zin in. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

17/10/2019 Kermiscross Ardooie
18/10/2019 Cross Vegas
19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden

Nieuwste reacties