Water tussen Lotto Soudal en André Greipel steeds dieper: "Hij liegt"

Redactie
| 4 reacties
Water tussen Lotto Soudal en André Greipel steeds dieper: "Hij liegt"

Het ziet er voorlopig niet naar uit dat André Greipel ook volgend seizoen bij Lotto Soudal zal rijden. Het water tussen beide partijen lijkt steeds dieper te zijn. Dat meldt Cyclingnews.

In de lente zaten Greipel en De Geyter een eerste keer samen om de toekomst te bespreken. De Duitser is namelijk einde contract bij de Belgische WorldTour-ploeg. De Geyter zou naar eigen zeggen geen voorstel hebben gedaan aan Greipel, maar dat weerlegt de 'Gorilla' nu. 

Volgens Greipel werd er een contract van twee seizoenen aangeboden. "Ik heb onderhandeld met de ploeg en een aanbod gekregen, maar daar was ik niet blij mee. Het was een oneerlijk voorstel", klinkt het. 

"Ik heb een voorstel gekregen, dat is alles wat ik kan zeggen"

De Geyter vertelde eerder nochtans dat er geen contractvoorstel was. "Hij zegt dat er geen voorstel is? Dan liegt hij. Ik hoop dat hij vrijdag komt (naar de Ronde van Zwitserland, red.). Ik ben toch wel verrast dat De Geyter dat zegt. Ik heb een voorstel gekregen, dat is alles wat ik kan zeggen", aldus Greipel.

Lotto Soudal hengelt ondertussen naar de diensten van de Australiër Caleb Ewan, die momenteel uitkomt voor Mitchelton-Scott. Greipel zou daardoor dalen in de pikorde en eventueel locomotief worden, maar daar heeft de Duitser geen zin in. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties