Meesterknecht van Christopher Froome verwacht 'veel haat' tegenover zijn kopman

Meesterknecht van Christopher Froome verwacht 'veel haat' tegenover zijn kopman
Foto: © photonews

Bepaalde mensen binnen Team Sky zijn toch niet gerust over het onthaal dat Christopher Froome straks in Frankrijk zal krijgen. De emoties kunnen wel eens hoog oplopen en dan kunnen er wel eens rare dingen gebeuren. Geraint Thomas hoopt dat de veiligheid van Froome niet in het gedrang komt.

Het gaat ook niet enkel over Froome. Volgens Thomas hebben bepaalde mensen een vijandige houding tegenover heel Team Sky. "Ik heb de indruk dat er veel haat is tegenover Sky in Frankrijk", zegt Thomas in The Times. "Het is geen meerderheid. Er komt wel veel volk naar de Tour kijken en sommigen hebben slechte bedoelingen. Als mensen ons beginnen aanraken of zaken naar ons toe werpen, gaat het te ver."

Thomas is er in elk geval zeker van dat hij er niet slechter door gaat rijden. "Als het enkel beledigingen zijn, heeft dat geen vat op mij. Ik maak liever deel uit van een team dat uitgescholden wordt maar wint, dan in een team te rijden waar iedereen van houd en ik enkel voor de ereplaatsen kan strijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties