Philippe Gilbert mag zich opmaken voor eerste wedstrijd sinds pijnlijke val in de Tour: "Blij dat 'Phil' terug is"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 14 reacties
Philippe Gilbert mag zich opmaken voor eerste wedstrijd sinds pijnlijke val in de Tour: "Blij dat 'Phil' terug is"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De Tour de l'Eurométropole en de GP d'Isbergues zijn twee van de laatste voorbereidingen voor het WK in Innsbruck. Quick-Step Floors ziet in die laatste wedstrijd Philippe Gilbert zijn comeback maken.

De revalidatie van Gilbert na zijn zware valpartij en gebroken knie in de Tour verliep voorspoedig. Zondag maakt hij zijn comeback in het pelotn. "De spirit in de ploeg is goed na onze sterke prestaties van vorige week", aldus ploegleider Rik Van Slycke. "En we zijn natuurlijk blij dat we 'Phil' opnieuw in de ploeg mogen verwelkomen. Hopelijk kunnen we een goed resultaat neerzetten in beide wedstrijden."

De selectie voor de Tour de l'Eurométropole: Tim Declercq (BEL), Fernando Gaviria Rendon (COL), Mikkel Honoré (DEN), Iljo Keisse (BEL), Davide Martinelli (ITA), Maximiliano Richeze (ARG) en Florian Sénéchal (FRA)

De selectie voor de Grand Prix d'Isbergues - Pas de Calais: Tim Declercq (BEL), Fernando Gaviria Rendon (COL), Philippe Gilbert (BEL), Mikkel Honoré (DEN), Davide Martinelli (ITA), Maximiliano Richeze (ARG) en Florian Sénéchal (FRA)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties