Veelbelovende Sky-aanwinst vastberaden om zijn stempel te drukken: "Voortbouwen op de successen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Ivan Sosa wil voortbouwen op de successen van Sky in 2018

Veelbelovende Sky-aanwinst vastberaden om zijn stempel te drukken: "Voortbouwen op de successen"
Foto: © photonews

Er is heel veel om zijn transfer te doen geweest, maar uiteindelijk is hij dan toch bij Sky beland. Benieuwd of de 21-jarige Ivan Sosa in die omgeving wel zal varen. De Colombiaan is één van de meest veelbelovende klimtalenten uit het peloton en wil die reputatie dan ook eer aan doen.

"Ik ben hier om te blijven verbeteren als wielrenner", zegt Sosa op de Sky-website. "Hoewel het voor mij eerst een leerproces zal zijn binnen het team, geloof ik dat ik goed binnen deze groep zal passen en mijn potentieel ten volle zal kunnen laten zien de volgende jaren."

AANWEZIGHEID BERNAL EEN GROTE BOOST

Hij vindt er natuurlijk zijn maatje en landgenoot Egan Bernal terug. Ook zo'n talent, dat weliswaar al wat verder staat. "Egan hier bij mij hebben, betekent een grote boost voor mij. Hij is een goeie vriend, ik ken hem heel goed. Het is in mijn voordeel dat hij en enkele andere Zuid-Amerikanen hier ook zijn."

De hartelijke verwelkomen van zijn ploegmaats moet ook de prestaties bevorderen. "Er is een goeie mix van jeugd en ervaring en iedereen heeft me geholpen met mijn integratie. Ook de sportdirecteuren en coaches zijn al geweldig geweest. We kijken uit naar de kans om voort te bouwen op de successen van het team uit 2018."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties